Customer : Evision Industry Software
Category : Risk Management
Date : 21 March, 2017
Status : In Process
Website : evision-software.com
Tags : finance, investment

Beschrijving Klant

eVision Industry Software, Den Haag

eVsion levert ‘Control of work’ software in de olie, gas & petrochemische industrie. De software is gericht op het controleren en optimaliseren van het operationele proces inclusief auditing en (realtime) risk management.

PROJECTWERKING

Het belangrijkste in een samenwerking is dat beide partijen elkaar begrijpen. Zodra je de business van een opdrachtgever begrijpt, kun je met hem meedenken en goed adviseren.

eVison heeft zelf een ontwikkelteam en  NForza adviseert op regelmatige basis dit team hoe ze op een snelle manier de gewenste features kunnen ontwikkelen.

Samen  wordt gekeken wat de snelste, en veiligste weg is om nieuwe functionaliteiten te implementeren. We proberen met minimale effort een maximaal resultaat te behalen

Klantvraag

In dit project werken 140 ontwikkelaars in negen teams aan een configuratietool voor de offshoring industrie. Er is behoefte aan (senior) teamleiders om het ontwikkelproces aan te sturen en teams naar een effectiever proces en kwaliteit van het product te leiden.

Geleverde diensten

NForza levert zeer ervaren software architecten & Scrum-masters met kwaliteitsinspectie ervaring.

Op basis van hun kennis en kunde worden zij al snel verantwoordelijk voor het bepalen van team-indelingen, het afstemmen van de communicatie tussen business en development teams, de inter-team communicatie en de delivery procesoptimalisatie.

In de afgelopen jaren hebben in totaal 5 medewerkers voor een periode van enige maanden tot jaren op de diverse projecten gewerkt.

Resultaat

De klant wil de experts van NForza graag als team leads op verschillende teams inzetten. Het valt de klant op hoe hoog het kennis- en ervaringsniveau van iedere medewerker is die wordt ingezet. NForza wordt zelfs betrokken bij het selectieproces van nieuwe medewerkers en doet zelfstandig de eerste selectie alvorens kandidaten worden voorgesteld.

Experts in software development