Consultancy

Is uw software-project te complex geworden en ziet u door de bomen het bos niet meer? Wij werken er hard aan om zaken simpel en helder te houden. Succesvol software ontwikkelen is namelijk al moeilijk genoeg.

Op basis van uw vraag vormen wij een Software Action Team (SWAT). Dit team wordt samengesteld uit één of meer zeer ervaren software experts die elk hun unieke expertise inbrengen om u zo snel mogelijk vooruit te helpen.

Het doel van ons Software Action Team is afhankelijk van uw vraag of behoefte. Voorbeelden hiervan zijn:

  • Wij helpen u om helderheid te krijgen door middel van een inspectie of audit. Door middel van een objectieve meetmethode meten we de kwaliteit van uw software. Hierna weet u precies hoe uw software ervoor staat en hoe dit te verbeteren is.
  • Wij helpen u om een acuut probleem in uw software op te lossen
  • Wij bekijken uw software en bepalen een technische richting om uw product vooruit te helpen
  • Wij nemen een bestaand project over en ontwikkelen dit verder
  • Wij tillen uw softwareontwikkel-team naar een hoger niveau, technisch danwel procesmatig door middel van training en coaching

Onze experts werken dagelijks als developer, architect of team-lead in uitdagende projecten met de modernste technieken en methodes. Dat maakt dat wij als geen ander in staat zijn u verder te helpen.

Ons Software Action Team legt snel de vinger op de zere plek en biedt een concrete oplossing voor ieder software vraagstuk

Ons advies is nooit ingewikkeld, langdradig of hoogdravend, maar vooral praktisch, helder en to-the-point. Daar zit ook onze kracht: complexe zaken eenvoudig houden, zodat het voor alle betrokkenen te begrijpen is. We keep it Simple!