Development

Kunt u niet op de software vertrouwen? Kampt u met hoge ontwikkel- en onderhoudskosten? Uw ontwikkelpartner lijkt maar niet te begrijpen wat u écht nodig hebt? Komen bugs steeds weer terug? Wij creëren succesvolle softwareprojecten door zaken simpel en helder te houden.

Of het nu gaat om vraagstukken over de kwaliteit of end-of-life verwachting van bestaande software, of de aanpak van een nieuw softwaretraject, NForza helpt u verder. Wij leveren geen “handjes” maar lossen uw problemen op. Van een oplossing voor een complex probleem tot de oplevering van een volledig project en alle inzet die daarbij hoort. Met altijd als doel, het maken van betrouwbare, solide en onderhoudbare software!

Wij creëren succesvolle softwareprojecten door zaken simpel en helder te houden

Complexe zaken eenvoudig houden

Dat is onze kracht: complexe zaken eenvoudig maken én houden, zodat het voor alle betrokkenen te begrijpen is. Waar anderen afhaken of faalden omdat het technisch te complex werd, zien wij dat als een uitdaging om er een simpele goed werkende oplossing voor te maken.

Onze experts werken dagelijks in uitdagende projecten zoals real time high-definition multimedia applicaties, safety software voor de olie- en gasindustrie, aansturing van boorsimulatoren in tandartsopleidingen, mobiele apps voor risk-management in de voedselindustrie, tijdregistraties op racecircuits.

Complexe problemen waar we een zo eenvoudig mogelijke oplossing voor hebben gebouwd. Daardoor hebben onze klanten al jaren goed werkende en onderhoudbare oplossingen.