Simple Clear Software

Experts in software development
Simple

Software systemen kunnen steeds meer en worden steeds groter doordat ze met elkaar worden gekoppeld. Hierdoor worden systemen steeds complexer en heeft eigenlijk niemand meer het totale overzicht hoe het precies werkt. Wij geloven dat we systemen moeten vereenvoudigen en simpeler maken om onderhoud en uitbreiding sneller, robuuster en goedkoper te maken.

Clear

De communicatie tussen klant en de softwareontwikkelaars is zonder enige twijfel de belangrijkste succesfactor in een softwareproject. Veelal hebben softwareontwikkelaars te veel oog voor de techniek en niet voor het oplossen van het probleem van hun opdrachtgever. Wij geloven dat de focus moet liggen op goede communicatie, het helder krijgen van het probleem en adviseren over mogelijke oplossingen. Over techniek hebben we het zo min mogelijk met onze klanten, dat is uiteindelijk slechts een middel.

Software

Het ontwikkelen van software is meer dan programmeren. Het ontwikkelen van software kent vele facetten, het gaat om het doorgronden van het probleem van onze klant, over het vertalen naar mogelijke oplossingen, over afspraken maken over de gezamenlijk gekozen oplossing, over kwaliteitsbewaking, over het op lange termijn succesvol onderhouden en exploiteren en nog 100 dingen. En uiteindelijk ook over hoe die oplossing gebouwd wordt op een simpele en kwalitatief hoogwaardige manier.