Over NForza

Sinds 1996 hebben onze experts vele softwareontwikkelaars en organisaties getraind en begeleid in het ontwikkelen van onderhoudbare en kwalitatief hoogwaardige software.

Binnen onze organisatie werken wij altijd vanuit onze visie en kernwaarden. Hieronder hebben wij deze kort voor u samengevat:

Simpel en helder

Wij werken er hard aan om zaken simpel en helder te houden. Succesvol software ontwikkelen is namelijk al moeilijk genoeg. Daar zit ook onze kracht: complexe zaken eenvoudig houden, zodat het voor alle betrokkenen te begrijpen is.

Professionaliteit

We leveren maximale kwaliteit binnen het budget. Dat doen we met uiterst ervaren en vakkundige mensen.

Wij creëren succesvolle softwareprojecten door zaken simpel en helder te houden

Plezier

Een langdurige samenwerking waarin het plezierig werken is, dat is waar wij voor staan.

Groei

Wij helpen u graag verder bij het verbeteren van uw softwareontwikkeling.

Ons team

We stellen ons graag even aan u voor. Stuur gerust een e-mail of volg ons op social media.

Ronald Harmsen

Als managing partner met jarenlange ervaring in software development opereer ik het liefst op de scheidslijn tussen business en techniek. Daarbij concentreer ik me op het oplossen van problemen en verhogen van de kwaliteit van zowel het team als de software. Ik geloof dat je om vooruit te komen jezelf continu moet uitdagen en verbeteren. Vandaar dat ik altijd bezig ben met het leren van nieuwe (liefst onconventionele) technieken en methodes. Deze kennis draag ik vervolgens graag uit tijdens (internationale) trainingen en sessies op diverse conferenties. Om te ontspannen mag ik graag koken of maak ik zeiltrips met mijn zoontje. Daarnaast probeer ik nog een vechtsport te beheersen.

E-mail Ronald

Thomas Huijer

Scrum Master/Team Lead met een sterke technische achtergrond als architect en developer. Hiermee kan ik een uitstekende brug maken tussen techniek, opdrachtgever en eindklant. Mijn focus ligt altijd op het leveren van kwaliteit via een open en heldere communicatie met alle betrokkenen. Mijn motto: Hou niet vast aan regels, maar aan de doelen die die regels nastreven. Ik ben een teambuilder, ga voor synergie, plezier in mijn werk en het ontwikkelen van mooie producten. In mijn vrije tijd sport ik graag; hardlopen, obstacle runs, squash.

E-mail Thomas

Erik van Appeldoorn

Als zeer ervaren software developer en trainer heb ik een passie voor het delen van kennis met andere developers. Naast consultancy voor klanten verzorg ik als Microsoft Certified Trainer diverse trainingen op het gebied van software development in binnen- en buitenland. Ook kan je mij regelmatig ontmoeten als spreker op community events & congressen. Binnen NForza organiseer ik de maandelijkse kennissessies. In mijn vrije tijd kart ik graag en onderneem ik samen met m'n gezin leuke activiteiten.

E-mail Erik

Erik Kant

Als ervaren ontwikkelaar hou ik me graag bezig met de softwarekwaliteit. Of het nu gaat om het ontwikkelen van een volledig test framework, het opbouwen van een onderhoudbare architectuur of het schrijven van duidelijke code, de kwaliteit is een belangrijke graadmeter. In mijn vrije tijd speel ik graag piano, voetbal ik, en ga ik graag de natuur in met de hond.

E-mail Erik

Robert van Hoornaar

Als ervaren software ontwikkelaar werk ik graag aan duidelijke architecturen en structuren. Vele wegen leiden naar Rome en voor een ieder kan deze weg anders zijn. Graag help ik klanten bij het vinden van de beste weg. Mijn speciale interesse gaat uit naar alles rondom databases en communicatie binnen software. Ook mobiele oplossingen ( iPhone, iPad, Android) hebben mijn belangstelling. In mijn vrije tijd ga ik graag met mijn kinderen zinnige (en soms onzinnige) dingen doen. Ook vind ik afwisseling en rust in het coachen van jeugd voetbalteams.

E-mail Robert

Hendrika Wetters

In mijn werk als Office Manager vind ik het belangrijk dat onze relaties vanaf het eerste klantcontact een prettige en professionele benadering voelen. Om dit mogelijk te maken verzorg ik de praktische ondersteuning bij de dagelijkse gang van zaken op kantoor. Daarnaast beheer ik de agenda´s en ben ik aanspreekpunt voor de administratieve afhandeling rondom onze dienstverlening. Privé ben ik getrouwd en moeder van 3 kinderen. Met alle hectische schema´s is organiseren hierbij net zo belangrijk als in mijn werk.

E-mail Hendrika