Training

Zit je met een technisch vraagstuk? En is het antwoord niet online of in boeken te vinden? Onze experts werken dagelijks in uitdagende projecten met de modernste technieken en methodes. Zij delen hun kennis en praktijkervaring graag met jou.

Oplossingen die in theorie moeten werken blijken in de praktijk nog wel eens anders uit te pakken. Heb je technische vragen of wil je jezelf of je team een nieuwe techniek snel eigen maken? We make it Clear!

Onze trainers werken dagelijks als developer, architect of teamlead en spreken regelmatig op congressen in binnen- en buitenland. Met veel enthousiasme delen zij hun kennis in iedere workshop of training. En altijd ga je daarbij ook zelf aan de slag. Zo weet je zeker dat je snel alle benodigde kennis opdoet en je direct aan de slag kan!

Een training met alleen dié onderwerpen die jij of je team nodig hebben en gegeven door een expert met minimaal 15 jaar praktijkervaring

Onze trainers hebben minimaal 15 jaar hands-on softwareontwikkelervaring in diverse branches. Wij bieden trainingen op de volgende expertisegebieden:

  • C#, VB.NET, F#, ASP.NET MVC, WPF & MVVM, Entity Framework, Task Parallel Library, Reactive Extensions
  • Software design, architectuur, DDD, TDD, SOLID, design patterns, EventSourcing, CQRS
  • Web, HTML5, Javascript, TypeScript, NodeJS, React, Angular
  • Cloud computing met Microsoft Azure
  • Scrum, Agile & Kanban