Werken bij ons

Werken bij NForza betekent dat je onderdeel wordt van een informeel, zeer ervaren team met specialisten. Uitstekende kennis van het .NET platform en een aantoonbaar trackrecord is voor ons dan ook een must.

Onze liefde voor het vak gaat heel ver en wij delen onze kennis graag. We spreken op congressen, publiceren met regelmaat een artikel in vakbladen en geven trainingen aan software developers in binnen- en buitenland. Deze kennis moet natuurlijk ook worden opgebouwd dus investeren wij in trainingen, organiseren we maandelijks een kennisavond en gaan we met z’n allen naar (internationale) conferenties en meet-ups.

Bij NForza blijf je jezelf ontwikkelen. Onze projecten maken het mogelijk dat je je gaat verbeteren in kennis maar ook in kunde.

Wat we delen is onze passie voor het ontwikkelen van kwalitatief hoogwaardige software. We hanteren hierbij onze eigen visie en hebben een open houding waarbij we altijd de best passende oplossing zoeken.

Een dienstverlenende houding en direct klantcontact zijn daarbij voor ons vanzelfsprekend. Wanneer het moet, werken we bij onze klanten op locatie en wanneer het kan, werken we daar waar dat het beste uitkomt. Of dat nu op ons kantoor, gewoon thuis aan de keukentafel of in je favoriete café is, dat maakt niet uit.

Is dit wat je zoekt? Laat het ons dan weten. We horen graag jouw visie op het ontwikkelen van kwalitatief hoogwaardige software.

Denk je dat je ons team kan versterken?

Neem dan contact op met Ronald Harmsen via telefoonnummer 0318 734 543 of stuur je cv, voorzien van motivatie aan Hendrika Wetters:

Open sollicitatie versturen