Contact Info

Vendelier 65, 3905 PD, Veenendaal

Phone: +31 318 734 543
Email: service@nforza.nl

Legacy (verouderde) software onderhouden of naar de cloud brengen.

Deze tijd vraagt om snelle software die altijd bereikbaar is. Een verouderde applicatie, ofwel legacy software, kan deze snelheid en continuïteit lang niet altijd bieden. Maar deze kan wél essentieel zijn voor uw bedrijf. Met ons renovatieplan brengen we deze software naar de cloud, zodat u weer vooruit kunt met uw business.

We snappen ook dat het soms nodig is om verouderde pakketten te onderhouden, bijvoorbeeld om dat het te kostbaar is om nieuwe hardware aan te schaffen, of omdat onderdelen simpelweg niet meer verkrijgbaar zijn. NForza is gespecialiseerd in het oplossen van dergelijke problemen.

Risico- en kostenanalyse

Voordat we een advies uitbrengen over de te volgen route, maken we eerst een overzicht van de mogelijkheden, gevaren en een kosteninschatting van het vernieuwen van de software.

Software Onderhouden

Soms kan het noodzakelijk of voordeliger zijn om het huidige softwarepakket te onderhouden.

Software naar de Cloud brengen

We helpen u de verouderde software naar de cloud te brengen.

Hybride Oplossing

Indien het (kosten)technisch niet mogelijk is om alle onderdelen naar de cloud te brengen kunnen we u helpen met een hybride oplossing.

Waarom werken met NForza

NForza lost uw problemen op met een praktische insteek. We begrijpen dat het niet altijd mogelijk is om met de nieuwste, state-of-the-art technieken te werken, maar dat er soms concessies gedaan moeten worden. Samenvattend is NForza:

Heeft u vragen

Neem vrijblijvend contact met ons op

Our services

Experts in software development